Kostantinos Chatziandreou Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Καλησπερα ονομάζομαι Κώστας και ειμαι από Ξάνθη,είμαι ηλεκτρολόγος αν κι έχω να ασχοληθώ λίγο καιρό με αυτό στην Ελλάδα λόγω κρίσης και παύση ανοικοδόμηση.Ειμαι παντρεμένος κι έχω 2 παιδια,ποσο εύκολα θα μπορουσα να βρω δουλειά εκεί πάνω στην ειδικότητα μου κι αν τα χρηματα ειμαι επαρκή για να φέρω όλη την οικογένεια μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis97 Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 Καλησπέρα σε όλους σας Είμαι μηχανικός αυτοκινήτων και σήμερα ειχα μια πρώτη επαφη για Εργασία στην Ιρλανδία ήθελα να ρωτήσω με συμφέρει εμένα γιατί αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην Ολλανδία για δουλειά όποτε ρωτάω με συμφέρει να μετακομισω με 3. 000€ ευρω που μου δίνουν.Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι και ο στόχος μου Δηλαδή να βρω δουλειά στο Ηνωμένο βασίλειο η Ιρλανδία Η Σκωτια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 1 hour ago, Giannis97 said: Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι και ο στόχος μου Δηλαδή να βρω δουλειά στο Ηνωμένο βασίλειο η Ιρλανδία Η Σκωτια Η Σκωτία και η βόρεια Ιρλανδία ανηκουν στο Ηνωμενο Βασιλειο που σημαίνει βίζα. Η Ιρλανδία (δημοκρατια της Ιρλανδίας) ειναι μελος της Ευρωπαικης ενωσης, οποτε δεν χρειάζεσαι βιζα. Παιζει μεγαλο ρολο σε μια αποφαση ζωής η βιζα και ποσο ευκολο ειναι να την παρεις. 1 hour ago, Giannis97 said: όποτε ρωτάω με συμφέρει να μετακομισω με 3. 000€ ευρω που μου δίνουν. Μικτά ή καθαρά? Το αν σε συμφερει ή οχι ειναι αναλογο με τον τροπο ζωης που θες να κανεις. Κοιτα στο θεμα κοστος ζωης στο site μας για περισσοτερες πληροφοριες. Εγω μπορει να σου πω οτι ειναι οκ, και να ερθεις και να μην εισαι ευχαριστημενος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 2 hours ago, Kostantinos Chatziandreou said: Καλησπερα ονομάζομαι Κώστας και ειμαι από Ξάνθη,είμαι ηλεκτρολόγος αν κι έχω να ασχοληθώ λίγο καιρό με αυτό στην Ελλάδα λόγω κρίσης και παύση ανοικοδόμηση.Ειμαι παντρεμένος κι έχω 2 παιδια,ποσο εύκολα θα μπορουσα να βρω δουλειά εκεί πάνω στην ειδικότητα μου κι αν τα χρηματα ειμαι επαρκή για να φέρω όλη την οικογένεια μου. Δεν γνωριζουμε για την καθε ειδικοτητα ξεχωριστά, αυτο που παντως λεω σε ολους ειναι να μην ερθετε ολοι μαζι οικογενειακώς. Ερχεσαι με δουλειά, ιδανικο σεναριο. Αλλιως ερχεσαι χωρις δουλεια και βρισκεις εδω, βρισκεις σπιτι και μετα ερχονται τα υπολοιπα μελη. Αυτο που ακουγεται απο ολους εδω ειναι οτι το δυσκολο ειναι να βρεις σπιτι, μπορει να σου παρει και μηνα/ες για να βρεις, η δουλεια θα βρεθει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besmir Kajrani Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Εργασία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 On 4/29/2022 at 3:15 PM, Besmir Kajrani said: Εργασία ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eva25 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Καλησπερα σας , ψαχνω μερες να βρω διαφορες πληροφοριες για ιρλανδια κ ειχα "μπουχτισει " αλλα βρηκα τη συνομιλια εδω κ ηδη με εχετ βοηθησει παρα πολυ .Ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος ,αν χρειαζεται απλα ταυτοτητα και διαβατηριο ή κ καποια βιζα γιατι με πληροφορησε καποιος για δουβλινο οτι δεν γινεται απλα με το διαβατηριο . Ισχυει ?? Εχω ηδη προταση για δουλεια (οχι sponsorship) απο ελληνικο εστιατοριο . Ευχαριστω πολυ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 On 5/26/2022 at 3:22 PM, Eva25 said: Καλησπερα σας , ψαχνω μερες να βρω διαφορες πληροφοριες για ιρλανδια κ ειχα "μπουχτισει " αλλα βρηκα τη συνομιλια εδω κ ηδη με εχετ βοηθησει παρα πολυ .Ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος ,αν χρειαζεται απλα ταυτοτητα και διαβατηριο ή κ καποια βιζα γιατι με πληροφορησε καποιος για δουβλινο οτι δεν γινεται απλα με το διαβατηριο . Ισχυει ?? Εχω ηδη προταση για δουλεια (οχι sponsorship) απο ελληνικο εστιατοριο . Ευχαριστω πολυ. Η Ιρλανδία ειναι στην Ευρωπαική ένωση, δεν ξερω ποιος σου ειπε για βιζα αλλα δεν ισχυει. Και με ταυτοτητα μπορεις να ερθεις αν και εγω λεω σε ολους να εχουν διαβατηριο για αποφυγη ερωτησεων στο αεροδρομιο. Αν βεβαια μιλας για Βορεια Ιρλανδία, ανηκει στο Ηνωμενο βασιλειο, οποτε ναι χρειαζεται βιζα. Πρεπει να μας πεις σε ποιο μερος ειναι το Ελληνικό εστιατοριο που εχεις την προσφορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνης Μπιρμπίλης Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Καλησπέρα σας.. Είμαι ο Αντώνης και θέλω πολύ να έρθω στην Ιρλανδία για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου.. Είμαι από Αθήνα και αυτή τη στιγμή ζω στο Μάνχαϊμ.. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει ή να με κατευθύνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skealex Posted September 9, 2022 Share Posted September 9, 2022 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕ 3 ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΜΕ ΜΠΙΚΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.. ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts