Yannis Pitt Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Ποιο ήταν το κίνητρο για να διαλέξετε την Ιρλανδια ως την χώρα που θα θελατε να ζήσετε? Αν το δικό σας κίνητρο δεν υπάρχει στην παραπάνω ψηφοφορία παρακαλώ γράψτε το εδώ για να το προσθέσουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasilis Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Εγω διαλεξα την Ιρλανδια για μια καινουργια πολυ καλη ευκαιρια εργασιας, θε ερθω στις 26 Αυγουστου 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ελένη Δ. Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Αν κ λιγο παλιο το θεμα αλλα και επικαιρο οσο ποτε για μενα ειναι να καταφερω να γινω solicitor. Επειδη στην Ελλαδα τα Αγγλικα πανεπιστημια η κολεγια νομικης και αλλων ειδικοτητων που συνεργαζονται με αυτα δεν αναγνωριζονται τοσο ευκολα οσο στην Ιρλανδια. Κλασικα Ελληνικη γραφειοκρατια... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rena Phil Posted January 12 Share Posted January 12 Το κυριότερο είναι η γλώσσα. Να πω την αλήθεια μου ο σύζυγος είναι Άγγλος και αφού φύγαμε από Αγγλία, πήγαμε Ελλάδα μείναμε 2-3 χρόνια και δεν αντέξαμε, φύγαμε οπότε καταλήξαμε εδώ. Είμασταν να πάμε μεταξύ Ολλανδίας, Γερμανίας και Ιρλανδίας. Και οι 2 μιλάμε πολύ λίγο Γερμανικά, Ολλανδικά καθόλου, οπότε η Ιρλανδία νίκησε και είναι και πιο οικονομική από την Ολλανδία, επιπλέον έχουν ιδιαίτερες σχέσεις/κανόνες Ιρλανδία/Αγγλία οπότε βολεύει τον σύζυγο. Γιατί δεν γυρίσαμε Αγγλία; Γιατί δεν έχω την υπηκοότητα και θα μπορούσαν να με απελάσουν άνετα αν δεν τηρούσα τα κριτήριά τους. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts