Stavros Mantzounis Posted February 13 Share Posted February 13 καλησπερα απο Θεσσαλονικη επικοινωνησαν μαζι μου απο την εταιρια Majorel σχετικα με μια αγγελια που ειχα κανει αιτηση ξερει καποιος κατι σχετικα με την εταιρια αυτη; δεν εβγαλα πολυ ακρη περι τινος προκειται και ειμαι λιγο επιφυλακτικος να ειστε ολοι και ολες καλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted February 16 Share Posted February 16 Καλησπερα Σταυρο, Δεν την ξερω την εταιρεια αλλα ισως να εχει σχεση με το outsourcing της google απο αυτο που διαβασα σε μια γρηγορη αναζητηση. Η εταιρεια αναλαμβανει την υποστηριξη στα video και στην αναζητηση για Ελληνικα και αλλες γλωσσες για λογαριασμο της google (αλλα ξαναλεω, υποθεση ειναι, δεν ξερω κατι για την εταιρεια). Μπορει να κανω και λαθος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted February 16 Share Posted February 16 Τσεκαρε και εδω: https://www.glassdoor.ie/Reviews/Majorel-Reviews-E2539446.htm και δες reviews για Ιρλανδια αν εχει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Mantzounis Posted February 16 Author Share Posted February 16 Ναι, μίλησα μαζί τους ,αυτό που λες θέλουν, απλά δεν έχω τα χρήματα αυτή τη στιγμή για να έρθω δυστυχώς. Θα το ψάξω πάντως στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts