Προς το περιεχόμενο

Giannis97

Μέλη
  • Αριθμός μηνυμάτων

    7
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Προσφατοι επισκεπτες προφιλ

348 προβολές προφίλ

Giannis97's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post

Recent Badges

0

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

  1. Καλησπέρα σας αρχές Σεπτεμβρίου θα έρθω για εργασία στην Ιρλανδία είμαι μηχανικός αυτοκινήτων και έχω κλείσει δουλειά αλλά το θέμα είναι ότι η εταιρεία δεν μου προσφέρει accommodation οπότε αναγκαστικά ψάχνω μόνος μου.Θα ήθελα κάτι στην περιοχή του Swords η κάπου κοντά ώστε να μπορώ να πηγαινοερχομαι με public transport τουλάχιστον για λίγο καιρό μέχρι να βρω αυτοκίνητο.
  2. Καλησπέρα σε όλους.Ειμαι μηχανικός αυτοκινήτων και θα έρθω Ιρλανδία για εργασία αρχές Σεπτεμβρίου το θέμα είναι όμως ότι η εταιρεία μου δεν προσφέρει accommodation και ψάχνω να βρω κάτι στην περιοχή Swords η κάπου εκεί κοντά .

  3. Giannis97

    Sharing apartment or rent

    Καλώς σας βρήκα αν πάνε όλα καλά σε κάνα 5 μηνός θα έρθω για εργασία στην Ιρλανδία και ψάχνω για ενοικίαση η sharing apartment στην περιοχή swords η κοντά σε αυτή . Κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει για το sharing apartment είναι να βρω κάποιον Έλληνα γιατί έχω δυνοπαθησει στην Ολλανδία και τα μάτια μου έχουν δει πολλά.Ευχαριστω εκ τον προτέρων για την οποία βοήθεια.
  4. Καλησπέρα σας ονομάζομαι Γιάννης είμαι 25 χρόνων μηχανικός αυτοκινήτων από σχολές ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ με πτυχίο μηχανικού αυτοκινήτων.Εργαζομαι στην Ολλανδία σαν assembly mechanic σε μια γραμμή παραγωγής με ηλεκτρικά λεωφορεία,δεν είναι όμως αυτό που θέλω.Ο μόνος λόγος που ήρθα εδώ ήταν να μαζέψω χρήματα για να μετακομισω στην Ιρλανδία η την Αγγλία (Αρκετά δύσκολο μετά το Brexit). Σκοπός μου και στόχος μου είναι να εργαστώ πάνω στο τομέα του restoration σαν μηχανικός αυτοκινήτων η junior race mechanic η race engine assembly mechanic,η σε κάποιο συνεργείο -εταιρια που να ασχοληται με Japanese performance car σαν μηχανικός αυτοκινήτων.Αν κάποιος ξέρει κάτι το οτιδήποτε θα ήταν μέγιστη βοήθεια γιατί το προσπαθώ εδώ και αρκετά χρόνια.Ειχα την ευκαιρία να έρθω πριν από δύο χρόνια γιατί με είχαν δεχθεί από το εργοστάσιο στης Toyota και Bentley στην Αγγλία αλλά λόγω Brexit και Κορονωιου μαζι δεν μπόρεσα και τώρα το ξανά προσπαθώ πάλι.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα ήταν μέγιστη βοήθεια.Ευχαριστω πολύ
  5. Καλησπέρα σας είμαι 25 χρόνων και ενδιαφέρομαι για εργασία στην Ιρλανδία σαν μηχανικός αυτοκινήτων η restoration car mechanic η junior race mechanic η performance engine mechanic .Αυτή την στιγμή εργάζομαι στην Ολλανδία σαν assembly οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι θα ήταν μέγιστη βοήθεια
  6. Καλησπέρα σας είμαι 35 χρόνων καιενδιαφέρομαι για εργασία στην Ιρλανδία σαν μηχανικός αυτοκινήτων η restoration mechanic η junior race mechanic . Αυτή την στιγμή εργάζομαι στην Ολλανδία σαν assembly mechanic και θα ήθελα την βοήθεια σας . Οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι θα ήταν μέγιστη βοήθεια.
  7. Καλησπέρα σας μένω και εργάζομαι στην Ολλανδία αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να έρθω μόνιμα στην Ιρλανδία . Είμαι μηχανικός αυτοκινήτων και εργάζομαι σαν assembly mechanic αυτή την στιγμή με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο κόσμος του Motorsport η και σε restoration και θα ήθελα να ρωτήσω πόσο εύκολο είναι να βρω εργασια σε αυτό το τομέα.
  8. Καλησπέρα σε όλους σας Είμαι μηχανικός αυτοκινήτων και σήμερα ειχα μια πρώτη επαφη για Εργασία στην Ιρλανδία ήθελα να ρωτήσω με συμφέρει εμένα γιατί αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην Ολλανδία για δουλειά όποτε ρωτάω με συμφέρει να μετακομισω με 3. 000€ ευρω που μου δίνουν.Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι και ο στόχος μου Δηλαδή να βρω δουλειά στο Ηνωμένο βασίλειο η Ιρλανδία Η Σκωτια
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.