Προς το περιεχόμενο
  • Συνδεση ή Εγγραφη

    Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για πιο γρήγορη περιήγηση, χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην online κοινότητα μας μόνο σαν μέλος. Παρακαλώ γράψτε εδώ αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα

Κανόνες

1. Παρακαλώ αντιμετωπίζετε τα άλλα μέλη με τον σεβασμό που αξίζουν. Αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο, να αντιμετωπίζετε τους άλλους όπως εσείς θα θέλατε να σας αντιμετωπίζουν!

2. Η γλώσσα του φόρουμ είναι Ελληνικά και Αγγλικά! Παρακαλώ δημοσιεύστε μόνο σε αυτές τις γλώσσες. Τα greeklish καλό είναι να αποφεύγονται.

3. Μην σπαμάρετε. Ο ορισμός του spam είναι μια άσχετη ανάρτηση. Οποιοδήποτε μήνυμα θεωρείται spam θα σβηστεί.

4. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις. Αυτό ισχύει για όλα τα μέλη: φίλους, γνωστούς, χρήστες.

5. Αποφύγετε την ανάρτηση εικόνων μεγαλύτερων από 800x600. Ας κρατήσουμε το site μας γρήγορο. Είναι καλό και για τα μέλη με αργές ταχύτητες στο διαδίκτυο, και κρατά το φόρουμ τακτοποιημένο.

6. Οι προσβολές και οι προσωπικές επιθέσεις κατά όλων των μελών, συν του προσωπικού του φόρουμ δεν θα γίνονται ανεκτές.

7. Μην δημοσιεύσετε ακατάλληλο υλικό, νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν τι εννοώ με αυτό.

Πιστεύω ότι αυτοί οι κανόνες είναι σαφείς και εύκολο να ακολουθηθούν. Αυτά είναι μόνο για να εξασφαλίσουμε οτι η κοινότητά μας είναι ένα μέρος διασκέδασης και μια άνετη ατμόσφαιρα για όλους.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους κανόνες, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού του ιστότοπου.

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.