Προς το περιεχόμενο

MargeSk

Μέλη
  • Αριθμός μηνυμάτων

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Σχετικά με τον MargeSk

  • Ημερομηνία γέννησης 15 Ιουνίου

MargeSk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Εάν χρειαστώ κάτι άλλο ή έχω κάποια απορία θα σας ενοχλήσω πάλι ( εάν μου το επιτρέπετε).
  2. Οκ ναι το καταλαβαίνω ότι οι άλλες χώρες δεν είναι όπως η Ελλάδα αλλά κάθε άλλο και στα δύο post απλά ρωτάω να μάθω λεπτομέρειες, μην με παρεξηγήσετε δεν λέω ότι θα με κοροϊδέψει κάποιος. Γενικές ερωτήσεις και έρευνα κάνω όπως θα έκανε κάποιος πριν πάει σε μία ξένη χώρα. Μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο ελληνικό γραφείο στο Δουβλίνο να ασχολείται με αυτά? Να βοηθάει όποιους έρχονται στην χώρα ( με την τράπεζα, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και γενικά με αυτά)? Πάντως, μπράβο σας που είστε τόσα χρόνια εκεί και μπράβο σας που βοηθάτε όπως μπορείτε αυτούς που θέλουν να έρθουν στην χώρα. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και την βοήθειά σας.
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Έχω ρωτήσει μισθό και όσο για την διαμονή την προσφέρουν,και ο μισθός είναι ικανοποιητικος απλά δεν ξέρω εάν είναι ικανοποιητικος για τα δεδομένα του Δουβλίνου. Ναι έχεις δίκιο σε αυτά που λες όσον αφορά το ενοίκιο. Τι άλλο πρέπει να ξέρω πριν μετακομίσω εκεί? Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε? Ας πούμε για την ασφάλιση και τα ένσημα, πως θα ξέρω αν είναι σωστά αυτά που δίνουν οι εργοδότες? Σας ευχαριστώ και πάλι και με συγχωρείτε εάν γίνομαι κουραστική.
  4. Καλησπέρα σας, Βρήκα δουλειά μέσω του Jobfind στην Ιρλανδία. Είχαν αναρτήσει τέσσερις αγγελίες για δουλειά, και έτσι έστειλα βιογραφικό. Η δουλειά προσφέρεται μέσα από agency. Μίλησα μαζί τους και μίλησα και με τους εργοδότες των επιχειρήσεων που προσφέρουν δουλειά. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για την προμήθεια που λέτε. Δεν έλεγαν κάτι οι αγγελίες γι' αυτό ούτε μου ανέφερε κάτι στην συνέντευξη για χρήματα. Πρέπει να ρωτήσω για κάτι τέτοιο; Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για τα angencies; Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων. Θα περιμένω απάντησή σας. P.S: Δηλαδή για Δουβλίνο τι μισθό πρέπει να παίρνει κάποιος για να τα βγάλει πέρα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.