Vangs Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα, έχω μια επαγγελματική πρόταση στην accenture στο κέντρο του Δουβλίνου. ο μισθός θα είναι περίπου 26-27 χιλιάρικα το χρόνο. Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα για την Ιρλανδία και ούτε μου ανέφεραν κάτι για να μου παρέχουν σπίτι αλλά από ότι είδα είναι πανάκριβα τα ενοίκια. Λέτε να αξίζει να δεχτώ τη πρόταση είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο και θα βγω ζημιωμένος; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Καλησπέρα @Vangs, υπαρχει προβλημα με τα σπιτια γενικά και ειναι πανακριβα, εδω και χρόνια, λιγο δυσκολο η εταιρεια να σου παρεχει σπιτι, ειδικα η Accenture. Δεν ξερω αν ρωτησεις μηπως σου παρεχουν για την πρωτη βδομαδα, αν και για να βρεις σπιτι εδω δεν ειναι αρκετη η μια βδομαδα αυτη. Γενικά να ξέρεις δουλειες εδώ υπάρχουν, σπιτια ειναι δυσκολο να βρεις. 27.000 το χρονο ειναι 1942 ευρω καθαρα τον μηνα, εννοειτε οτι θα συγκατοικεις με άλλους και οτι τρως κλπ. Να ξερεις οτι ο βασικός εδώ ειναι 1450 καθαρα αν θυμαμαι καλα. Εξαρτάται παντα τον τροπο ζωης σου, αν θα εισα μονος ή θα ερθεις με συντροφο, παιδιά κλπ οποτε αλλάζουν ολα. Το site για να δεις τα καθαρα ειναι αυτο https://salaryaftertax.com/ie/salary-calculator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangs Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Οχι δεν υπαρχει οικογενεια, ειμαι αρκετα νεος και θα ειναι η πρωτη φορα που θα μεινω μονος γενικα, αν παρω την αποφαση να ανεβω. Οποτε με ποιον να συγκατοικησω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Συνηθως συγκατοικείς με άσχετους, που δεν τους ξερεις δηλαδη, εκτος αν εχεις κανα φιλο ή βρεις καποιον που ξερεις και ψαχνει και αυτος και πατε μαζι να πιασετε ενα διαμερισμα/σπιτι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangs Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Σε ευχαριστώ Γιαννη, μπήκα και στην ομάδα στο φβ, οτι θα χρειαστώ θα το ρωτήσω εκει. Γενικα εχεις ακουσει κατι για τη συγκεκριμενη εταιρεια? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Κανενα προβλημα. Δεν εχω δουλεψει εκει, εχω ακουσει οτι ειναι οκ για αρχή. Μετα μπορείς οταν εισαι εδώ, να βρεις κατι με παραπανω λεφτά και να κοιταξεις να μεινεις και μονος σου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoriosmichailidhs Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 δηλαδή στο παραπάνω παράδειγμα '' 27.000 το χρονο ειναι 1942 ευρω καθαρα τον μηνα, εννοειτε οτι θα συγκατοικεις με άλλους και οτι τρως κλπ. Να ξερεις οτι ο βασικός εδώ ειναι 1450 καθαρα αν θυμαμαι καλα'' αν καταλαβα καλά το μινιμουν εσόδων είναι γύρω στα 1400-1500.. οπότε δυο άτομα με ενα παιδί θεωρητικά ζούν άνετα με δυο τέτοιους μισθούς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Οχι ακριβώς, γιατι τα ενοικια ειναι πολύ υψηλά, οποτε το ενοικιο μονο του μπορει να ειναι 1500-2000 αν μενεις Δουβλινο. Το 1500 ειναι ο βασικός/κατωτατος μισθος καθαρα. Λογικα θα παιρνεται παραπανω, εξαρταται βεβαια και την δουλεια που κανετε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts