σοφια Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω για τη περιοχη Ροσκρεα, αν ξερει καποιος πως ειναι η ζωη εκει, το κοστος ζως γτ εχω επαγγελματικη προταση αλλα δεν βρισκω πληροφοριες για τη περιοχη στο διαδικτυο. ευχαριστω πολυ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Γεια σου @σοφια! Οπουδηποτε εκτος Δουβλινου ειναι πολυ πιο φτηνά. Τωρα για την συγκεκριμενη πολη δεν εχω καμια πληροφορια αλλα θα ειναι πολυ πιο φτηνα απο Δουβλινο σιγουρα. Οποτε και ενας πιο χαμηλος μισθος (για Δουβλινο) θα ητανε μια χαρα σε καποια αλλη πολη της Ιρλανδιας! Επισης το ενοικιο θα ειναι χαμηλο και ισως να μενεις και μονη σου, εξαρταται βεβαια και απο τον μισθο που σου ειπανε! Καλως να μας ερθεις, αν δεχτεις την προταση! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Νετης Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Καλησπέρα σας από Ελλάδα θα ήθελα να ρωτήσω ο θείος μου μένει στο Λυμπέρη και έχω στείλει βιογραφικό σε κάποια εταιρεία αναζήτησης δουλειάς ψάχνω για κρεοπώλες αλλά οι περισσότερες δουλειές είναι στο Δουβλίνο με συμφέρει να ξεκινάω από Λυμπέρη για το Δουβλίνο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 On 10/1/2020 at 2:15 PM, Παναγιώτης Νετης said: Καλησπέρα σας από Ελλάδα θα ήθελα να ρωτήσω ο θείος μου μένει στο Λυμπέρη και έχω στείλει βιογραφικό σε κάποια εταιρεία αναζήτησης δουλειάς ψάχνω για κρεοπώλες αλλά οι περισσότερες δουλειές είναι στο Δουβλίνο με συμφέρει να ξεκινάω από Λυμπέρη για το Δουβλίνο Γεια σου Παναγιωτη, που ειναι το μερος που αναφερεσαι οτι μενει ο θειος σου το "Λυμπέρη" και τι σχεση εχει με Ιρλανδια? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Νετης Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 είναι μόνιμος κάτοικος στην Ιρλανδία και θα πάω να δω αν υπάρχει κάποια δουλειά στο είδος μου λάθος limerik θα βρω δουλειά Τι λέτε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 On 10/15/2020 at 1:20 PM, Παναγιώτης Νετης said: είναι μόνιμος κάτοικος στην Ιρλανδία και θα πάω να δω αν υπάρχει κάποια δουλειά στο είδος μου λάθος limerik θα βρω δουλειά Τι λέτε? Α Λιμερικ, οκ λοιπον. Το λιμερικ ειναι η 3η πολη στην Ιρλανδία, έμενα καποια στιγμη εκει και απο κει εφτασα Δουβλινο. Το θεμα ειναι οτι ειναι μικρή πολή, λιγοτερες δουλειες, αλλα χαμηλοτερα ενοικια σε σχεση με το Δουβλινο. Δουβλινο: Περισσοτερες δουλειές, πολυ ακριβα ενοικια Λιμερικ: Πολύ λιγοτερες δουλειες, φτηνοτερα ενοικια. Σε καθε περιτπωση, θα σε συμβουλευα να ψαξεις για δουλεια απο Ελλαδα και να ερθεις Ιρλανδια με ετοιμη δουλεια. Αν δεν το κανεις αυτο, θα ερθεις Ιρλανδια και θα τρως ετοιμα λεφτα, χωρις να εχεις δουλεια και θα εχεις το αγχος. Απο την αλλη οταν εισαι Ιρλανδια, ειναι πιο ευκολο να βρεις δουλεια. Το θεμα ειναι εσυ να τα βαλεις ολα κατω σε μια ζυγαρια και να δεις τι σε συμφερει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafael Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ρε παιδιά θέλω να στείλω βιογραφικό σε μια δουλειά στο λίμερικ μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιο παράδειγμα ? (Έχω μπερδευτεί με το σύστημα τούς και δεν έχω ιρλανδικό αριθμό)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Γεια σου Rafael. Σε τι ακριβως εχεις μπερδευτει? Θελει βιογραφικο στα αγγλικα. Απλως μεταφρασε το βιογραφικο σου στα Αγγλικα. Αν βεβαια θες και αλλαγη στο στησιμο του, τοτε googlαρε το και βρες ενα καλο σκελετο για να γραψεις το βιογραφικο σου. Αν μπορεις να εχεις και ενα cover letter ακομα καλυτερα. Καλο θα ητανε αν ειχες Ιρλανδικο αριθμο αλλα δεν ειναι και το παν. Αν σε θελουν θα σε καλεσουν και στο Ελληνικο νουμερο. Αν εχεις λιγοτερες πιθανοτητες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis An Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει περίπτωση να μεταβώ Δουβλίνο (μόνος χωρίς οικογένεια) για εργασία όταν αρθούν τα μέτρα κ οι περιορισμοί κ θα ήθελα να με κατατοπίσετε σε κάποια πράγματα αν μπορείτε. 1. Απ' ότι διαβάζω έως 5 Μαρτίου υπάρχουν περιορισμοί επιπέδου 5, γνωρίζετε αν θα συνεχιστούν οι περιορισμοί και μετά τις 5 Μαρτίου? Εφόσον επιλεγώ για τη θέση θα δουλεύω εξ αποστάσεως και όταν αρθούν θα πρέπει να μεταβώ Δουβλίνο. Ποια είναι η κατάσταση στη χώρα σχετικα με covid και εμβόλιο? Είναι υποχρεωτικό? 2. Η περιοχή της εργασίας είναι στο Monkstown. Είναι καλή περιοχή για διαμονή και εργασία? 3. Ο μισθός είναι 30Κ gross (νομίζω 25Κ στο χέρι με κρατήσεις και ιστορίες) κ απ ότι βλεπω τα νοικια ειναι πολυ ακριβα. Αξίζει το εγχείρημα? Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 On 2/8/2021 at 11:42 PM, Yannis An said: Καλησπέρα στην ομάδα, υπάρχει περίπτωση να μεταβώ Δουβλίνο (μόνος χωρίς οικογένεια) για εργασία όταν αρθούν τα μέτρα κ οι περιορισμοί κ θα ήθελα να με κατατοπίσετε σε κάποια πράγματα αν μπορείτε. 1. Απ' ότι διαβάζω έως 5 Μαρτίου υπάρχουν περιορισμοί επιπέδου 5, γνωρίζετε αν θα συνεχιστούν οι περιορισμοί και μετά τις 5 Μαρτίου? Εφόσον επιλεγώ για τη θέση θα δουλεύω εξ αποστάσεως και όταν αρθούν θα πρέπει να μεταβώ Δουβλίνο. Ποια είναι η κατάσταση στη χώρα σχετικα με covid και εμβόλιο? Είναι υποχρεωτικό? 2. Η περιοχή της εργασίας είναι στο Monkstown. Είναι καλή περιοχή για διαμονή και εργασία? 3. Ο μισθός είναι 30Κ gross (νομίζω 25Κ στο χέρι με κρατήσεις και ιστορίες) κ απ ότι βλεπω τα νοικια ειναι πολυ ακριβα. Αξίζει το εγχείρημα? Αυτά προς το παρόν και βλέπουμε Γεια σου Γιαννη. Τα μετρα λενε οτι θα αρθουν στις 5 Μαρτιου αλλα ανεπισημα ακουγεται οτι θα πανε παραπερα, κατι σαν της Ελλαδας την καραντινα, οποτε δεν ειναι τιποτα σιγουρο. το εμβολιο δεν ειναι υπορεωτικο. Η περιοχη που θα δουλευεις ειναι εξω απο το Δουβλιο, νοτια, μετα το Blackrock, αν και δεν ξερω κατι για την περιοχη, δεν εχω ακουσει κατι κακο. Συνηθως εκει ειναι καλα αλλα λιγο ακριβα. Να ξερεις οτι με αυτον τον μισθο, θα παιρνεις 2.200 περιπου καθαρα, αλλα θα χρειαστει να συγκατοικησεις, γυρω στα 800 νοικι δωματιο. Αξιζει το εχνειρημα αν το δεις οτι ερχεσαι εδω, φτιαχνεις την βαση σου, βρισκεις τα πατηματα σου και μετα ψαχνεις και για τα παραπανω, οπως καλυτερο μισθο και φέρνεις και την οικογενεια σου κλπ. Δυστυχως ο ιος μας εχει εκτρωχιασει ολους, σε αλλη περιπτωση θα σου ελεγα ελα και βλεπεις, τωρα θα σου πω, περιμενε να τελειωσει το θεμα του ιου και ερχεσαι. Αν βεβαια σου αρεσει να ρισκαρεις ελα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts