Βασίλης Αμπατζής Posted January 27 Share Posted January 27 Καλησπέρα στην Ομάδα, Είμαι ο Βασίλης, 23 ετών απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το καλοκαίρι που μας έρχεται, για δύο μήνες (Ιουνιος - Ιούλιος 2023) σκοπεύω να έρθω στο Δουβλίνο για να κάνω την Πρακτική μου άσκηση σε μία εταιρία Λογιστικών Συμβούλων (Grant Thornton). Γνωρίζοντας τα δεδομένα που επικρατούν στο Δουβλίνο όσον αφορά το θέμα της Διαμονής κλπ. Αντιμετωπίζω δυσκολία να βρω δωμάτιο γι αυτό το διάστημα και αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι. Ευχαριστώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted January 27 Share Posted January 27 Βασίλη κοιτά στο daft.ie είναι το βασικό site που όλοι ανεβάζουν αγγελίες και ψάξε για sharing. μπες και σε fb groups σχετικά με accommodation στο dublin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts