Nikos Alaf Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Καλησπέρα, έχω μια βδομάδα κοντά που μετακόμισα στο Δουβλίνο. Έχω τελειώσει Μηχανικός Έργων Υποδομής ΤΕΙ, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και κάνω ένα μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής . Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής : 1. Το πτυχίο από ΤΕΙ κατατάσεται σε σύστημα NFQ στην Ιρλανδία, και ο βαθμός του είναι NFQ Level 8 ? Αντίστοιχα με ΑΕΙ στην Ελλάδα? 2. Ενδιαφέρομαι να πιάσω δουλειά ως εκπαιδευόμενος για αρχή με τον κατώτατο μισθό αν χρειάζεται για να αποκτήσω εμπειρία στον τομέα, είμαι βέβαια 29 ετών, γνωρίζεται έαν υπάρχει κάποια θέση αρχικά και τι γίνεται στον τομέα της Υποδομής, έχω γενικά ελπίδες να ξεκινήσω? Ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 @Nikos Alaf ρώτα και εδώ στην ομάδας μας https://www.facebook.com/groups/greeksinireland 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts