Προς το περιεχόμενο
  • Συνδεση ή Εγγραφη

    Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για πιο γρήγορη περιήγηση, χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην online κοινότητα μας μόνο σαν μέλος. Παρακαλώ γράψτε εδώ αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στην ομαδα....

χαιρομαι πολυ που υπαρχει αυτη η ομαδα...εγω κ ο αντρας μου ενδιαφερομαστε να μετακομισουμε εξωτερικο.εχουμε κ ενα μωρακι 20 μηνων...επιδει για αγγλια που ειναι οι γνωστοι μας ειναι πολυ δυσκολο να βγαλουμε βιζα μας προτειναν την Ιρλανδια που ειναι εξισου καλυτερα οι μισθοι αλλα κ για τον γιο μας...εγω ειμαι ανεργη προστοπαρον κ δεν εχω καποιο πτυχειο μονο απολυτυριο λυκειου.ο αντρας μου δουλευει εργατης σε εργοστασιο που κανει ηλιακους θερμοσιφονες αλλα παλι χωρις καποιο πτυχειο μονο απολυτυριο.

ενδιαφερομαστε για οποιαδηποτε δουλεια εστο για αρχη κ δεν μαςνοιαζει περιοχη γιατι πολυ απλα δεν εχουμε ξαναρθει...

θα ηθελα παρα πολυ την βοηθεια σας.να πω οτι εγω κ ο γιος μου εχουμε ελληνικα χαρτια ενω ο συζηγος αλβανικα με αδεια διαμονης επι μακρον....οποιος ξερει πολυ θα ηθελα να μας πει τα βηματα πως να ξεκινησουμε γτ δεν εχουμε καποια γνωση.ευχαριστω παρα πολυ!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου, @xristina.ziu, δεν ξερω τι υπαρχει απο δουλειές χωρίς ειδικευση η αληθεια είναι αλλά αν έρθετε θα προτεινα οτι λεω σε ολους που σκοπευουν να ερθουν σαν οικογενεια.

Ερχεται ο ενας απο σας πρωτα, βρισκει δουλεια + σπιτι (το οποιο ειναι δυσκολο να βρεθει) και μετα ερχεται η υπολοιπη οικογενεια. Λογικα υπαρχουν δουλειες και χωρις ειδικευση, απλως δεν ξερω κατι συγκλεκριμένο.

Αν κανεις μια βολτα για παραδειγμα στο Δουβλινο, υπάρχουν κατα καιρούς, αγγελιες σε βιτρινες καφέ/ εστιατοριων και αλλων καταστηματων. Εκτυπωνεις βιογραφικά και παίρνεις τους δρόμους. Αλλα ενας ενας, αλλιως θα φατε ετοιμα λεφτα μεχρι καποιος απο τους 2 να πιασει δουλεια. Μην ξεχνας οτι τα ενοικια εδω ειναι πανακριβα και θελει και προκαταβολη ενα ενοικιο μπροστα + το ενοικο του 1ου μηνα, οπως λογικα συμβαινει και στην Ελλαδα. Αν ερθετε ολοι μαζι, λογικα θα πιασετε διαμερισμα/σπιτι για ολη την οικογενεια, που σημαινει πανακριβο ενοικιο για μια οικογενεια που δεν εχει καν δουλεια. Θελει οργάνωση και οχι βιασύνη, στην τελική αλλάζετε χωρα και ξεκινατε απο την αρχή. :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απαντήστε σε αυτό το θέμα..

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Αφαίρεση μορφοποίησης

  Μόνο 75 emoticon επιτρέπονται ως μέγιστο.

×   Ο σύνδεσμος θα εισαχθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως συνδέσμου αντί αυτού

×   Το προηγούμενο περιεχόμενο έχει αποκατασταθεί.   Καθαρισμός επεξεργαστή

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.