Ιφιγένεια Ντάνου Posted October 26, 2021 Share Posted October 26, 2021 Καλησπέρα σας, είμαι φαρμακοποιός που έχω πάρει το πτυχίο μου και εργάζομαι εδώ και ένα χρόνο και σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να μετακομίσω και να βρω δουλειά στην Ιρλανδία. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει επί του θέματος λεπτομέρειες ; Σε κάποιες αγγελίες που μπήκα ζητάει ας πούμε να έχω εγγραφεί στον ιρλανδικό φαρμακευτικό σύλλογο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει που να γνωρίζει γενικότερα για το επάγγελμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Γεια σου Ιφιγένεια. Δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά στο αντικειμενο σου. Βρηκα ομως ενα site που ισως να σε βοηθησει https://www.thepsi.ie/gns/Registration/Pharmacists/First_Time_Registration_/EU_Trained_Pharmacists.aspx?fbclid=IwAR1OFVl0mDeKkeWdEGAUssuMPPktOCurkfhCsljbY__dmdqgCWRzKVjYzDQ Αν δεν βρεις αυτο που ψάχνεις, μπορεις να μπεις και στην ομαδα μας στο facebook και να ρωτησεις και εκει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts