Manolis Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Ποιες αεροπορικές εταιρίες πετάνε Ιρλανδία απευθείας ή μέσω άλλης χώρας; Αυτές που ξερω εγω είναι Ryanair, Aerlingus και Aegean για απευθείας. Aerlingus από Μαιο-Σεπτεμβριο. Έχω χρησιμοποιήσει και Swiss & Lufthansa μέσω Ελβετίας ή Γερμανίας αντίστοιχα. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venetia Rigou Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 British Airways μέσω UK νομίζω επίσης 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis Posted February 28, 2018 Author Share Posted February 28, 2018 Οι αεροπορικές που ανεφερα εχουν κατευθείαν για Αθηνα. Δεν είμαι όμως σιγουρος για Θεσσαλονικη η καποια άλλη πολύ της Ελλαδας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 Νομίζω για Θεσσαλονίκη πετάει η Τurkish Airlines μεσω Κων/πολης. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athina Lymperi Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Σιγουρα πεταει η Turkish για Θεσσαλονικη απο Δουβλινο μεσω Κων/πολης και λογικα θα εχει και για Αθήνα. Την χρησημοποιουμε συνεχεια τα τελευταια χρονια, κυριως γιατι ως τωρα ειχε 30 κιλα βαλιτσα το ατομο. Προσφατα το κατεβασαν στα 20. Το καλο με την Turkish ειναι πως επειδη βγαινεις εκτως EU μπορεις να παρεις αφορολογιτα τσιγαρα,ποτα κτλ. Επισης στη μεγαλη πτηση εχει ο καθενας τη δικια του TV με ταινιες, σειρες, μουσικη. Και το τελευταιο θετικο ειναι οτι η αναμονη στην Κωνσταντινουπολη ειναι πολυ μικρη, 1-2 ωρες. Απο εκει και περα, το αεροδρομειο δεν ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει, και συνηθως καποια βαλιτσα μας, ερχεται σπασμενη. Αλλα παντα μας αποζημιωνουν. Επισης για Θεσσαλονικη απο Κορκ: Transavia- AerLingus μεσω Αμστερνταμ, Aegean - Aer Lingus μεσω Κολωνίας Aegean μεσω Παρισιου 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts