Yannis Pitt Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Η Laya είναι η ασφάλεια υγείας που έχω απο την δουλειά μου. Εξαρτάται βεβαια απο το πρόγραμμα που είσαι αλλά μέχρι τώρα για μένα όλα εντάξει. Υπάρχει μία δυνατότητα στο πρόγραμμα που έχω, να έρχεται γιατρός σπίτι σου ή φυσικοθεραπευτής να σου στέλνει οδηγίες στο email για ασκήσεις κλπ. έχοντας κάνει μια "διάγνωση" απομακρυσμένα. Όταν χρειάστηκε να πάω σε GP κλπ μου κάλυψαν το 75%. Το claim το κάνεις μέσω τις εφαρμογής τους, βγάζεις και τις αποδείξεις φώτος και τις βάζεις στο claim και όλα κομπλέ. Μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wasilis Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Ποσα € πληρωνεις τον μηνα ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted August 13, 2018 Author Share Posted August 13, 2018 Γυρω στα 180 τον μηνα αλλα είναι μεσω της εταιρείας μου. Υπάρχουν βέβαια πολλά άλλα προγράμματα που έχει η συγκεκριμένη εταιρεία. Περισσότρες πληροφορίες μπορείς να δεις εδώ: https://www.layahealthcare.ie/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts