Jump to content
  • Login or Sign up

Please sign in or sign up for faster browsing and without advertisements. You can participate to our online community only as a member. Please write here if there is a problem

πρακτικη ασκηση

Recommended Posts

καλησπερα...ειμαι φοιτητης μηχανολογιας και ενδιαφερομαι να κανω την πρακτικη μου στην ιρλανδια...και ειδικοτερα στον τομεα της ναυτιλιας..θα μπορουσατε να με βοηθησετε να κατατοπιστω σχετικα με δουλειες ενοικια κτλ.. και να μου πειτε φυσικα την γνωμη σας αν θελετε αν αξιζει να διαλεξω την συγκεκριμενη χωρα για να κανω την πρακτικη μου στον συγκεκριμενο τομεα...καλη σας μερα και σας ευχαριστω !!!

Γεια σου @Σπύρος μπουρογιαννόπουλος και καλως ηρθες στην σελίδα μας.

Πάνω στον τομέα σου δεν γνωρίζω κάτι αλλά πιστεύω οτι η γλώσσα (που είναι τα αγγλικά) βοηθάει πάντα. Οπότε η Ιρλανδία έχει ενα παραπάνω πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες χώρες (δεν βαζω μέσα το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω Brexit). 

Απο κει και πέρα δες παρακάτω μερικά links με πληροφορίες:

Χρήσιμα Links

Οδηγός Μισθών

Ενοικίαση - Σπίτια

Και γενικότερα πληροφορίες για την Ιρλανδία

Να σαι καλά Σπύρο.

Η Ιρλανδία πιστεύω οτι είναι μια χώρα με πολλούς φοιτητές και έχει κάποια πολύ καλά πανεπιστήμια. Ριξε μια ματιά εδώ:

http://www.educationinireland.com/en/Where-can-I-study-/View-all-Universities-Colleges/

Απο οτι ξέρω το Galway είναι μια πόλη με πολλόυς φοιτητές, 

Επισης το Δουβλίνο είναι νεανικό, πολυπολιτισμικό και κοσμοπολίτικο με άτομα  απο πολλές διαφορετικές χώρες.

Γενικά και για περαιτέρω σπουδές, η γλώσσα είναι πάλι το πλεονέκτημα εδω.

• Like 1