Jump to content

Eva

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Eva

  • Rank
    New member
  1. Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Είμαι η Εύα και σκέφτομαι με αργά αλλά σταθερά βήματα να έρθω κατά πάνω. Θεωρώ όμως τον εαυτό μου ιδιάζουσα περίπτωση. Πρώτον και κύριον έχω ήδη τον σύντροφό μου εκεί, Ιρλανδό, οπότε έχω σπίτι και ανθρώπους να με υποδεχτούν. Έχω και ένα ανήλικο παιδί, από προηγούμενο γάμο, το οποίο εννοείται θα έρθει μαζί μου. Έχω κάποιες ερωτήσεις το λοιπόν, μιας κι έχω καταμπερδευτεί, διαβάζοντας από δω κι από κει. Νομίζω θα με διαφωτίσετε.. 1) Πέρα του 3μήνου, πρέπει οπωσδήποτε να έχω δουλειά, για να μπορώ να ζήσω εκεί καθόλα νόμιμα; Ή δεν έχει σημασία αν έχεις ήδη σπίτι κτλ; 2) Ποια πιστεύετε ότι είναι τα χαρτιά που πρέπει να έχω μαζί μου και ποια μεταφρασμένα; Πιο πολύ πραγματικά με ενδιαφέρουν τα χαρτιά του παιδιού, για να μην έχω προβλήματα (μιας κι έχω την κηδεμονία, αλλά δε γνωρίζω αν θέλουν περαιτέρω αποδείξεις) 3) Το επάγγελμά μου είναι παραϊατρικό. Είμαι οπτικός με ένα πάρα πολύ καλό βιογραφικό, αλλά τελευταία εργαζόμουν σε οργανώσεις για τους πρόσφυγες, κάτι που αγαπώ πολύ. Ως οπτικός χρειάζομαι κάποια ιδιαίτερη άδεια για να εργαστώ; Και 4) Τι χρειάζομαι για να εγγραφεί το παιδί σε σχολείο εκεί. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλών ειδών σχολεία και το καθένα έχει την πολιτική του. Αλλά ο μικρός, ενώ ξέρει κάποια αγγλικά, δε θεωρώ ότι θα μπορούσε να παρακολουθήσει πλήρως το κανονικό πρόγραμμα. Υπάρχει κάποια υποστήριξη από το κράτος με έξτρα μαθήματα κτλ; Αυτά τα ολίγα για αρχή. Ελπίζω να τα καταφέρω να ξεμπερδέψω τις πληροφορίες στο μυαλό μου. Χάρηκα για τη γνωριμία
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.