Προς το περιεχόμενο

Christos-Ioanna

Μέλη
 • Αριθμός μηνυμάτων

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  3

Christos-Ioanna last won the day on 26 Οκτωβρίου

Christos-Ioanna had the most liked content!

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

5 Neutral

Σχετικά με τον Christos-Ioanna

 • Κατάταξη
  Νεο μέλος
 • Ημερομηνία γέννησης 02/11/1984

Προσφατοι επισκεπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σ'ευχαριστούμε πολύ. Ε κι εμείς κάπως έτσι κινούμαστε..ψάχνουμε δλδ κάποιον γνωστό ώστε να έρθουμε για λίγιες μέρες και να βρούμε από εκεί όπου είναι και πολύ πιο βατό. Δεν έχουμε θέμα με τις πόλεις, απλά το ανέφερα επειδη έχοντας γυρίσει σε ταξίδι μας όλη την ίρλανδία, μας άρεσε πολύ περισσότερο η ζωή εκτός μεγαλούπολης(Δουβλίνο). δλδ κ δουβλίνο αν βρούμε εννοείτε πάμε.. δεν είμαστε σε φάση να διαλέγουμε!
 2. Αρχικά να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου. Χρήστος με λίγα αγγλικά οπουδήποτε/οτιδήποτε (σεζόν/σερβις δουλεύω τελευταία χρόνια απλά δεν υπάρχει λόγος για να πω τι ξέρω να κάνω μιας και αναγκαστικά τον πρώτο χρόνο θα εργαστώ στο οτιδήποτε μιας και δεν είμαι αγγλομαθής. Ιωάννα γνωρίζει αγγλικά αλλά δεν έχει θέμα, οπουδήποτε με τη σειρά της. (νοσηλευτική πανεπιστήμιου έχει σπούδάσει κ έχει εργαστεί σε μικροβιολογικό αλλά με τη σειρά της όπου να ναι ψάχνει, και σε κάποιο καφέ για μέσα, όχι σερβις). Βλέπεις Ελλάδα τα τελευταία χρόνια επιλέγουμε τέτοιες δουλειές σε σεζόν ωστε να καλύψουμε τη ζωη μας να το πω γενικά, διότι με τα 450ε στην αθήνα....παλέψαμε τόσα χρόνια... πόσο ακόμα
 3. Christos-Ioanna

  Νεα μέλη καλως ορίσατε

  Καλησπέρα παιδιά. τέτοια ακριβώς ημερομηνία είχαμε ταξιδέψει κι εμείς. Ταπεινή πρότασή μας, τουρ με αυτοκίνητο στην επαρχία. (Έτσι την ερωτευτήκαμε και καλώς εχόντων των πραγμάτων τους επόμενους μήνες θα μετακινηθούμε μόνιμα!)
 4. Παρατηρήσαμε λινκ μονο για δουβλίνο κ κορκ.. Από την πλευρά μας ψαχνόμαστε πιο πολύ για κάποια κωμόπολη/χωρίο παρά π.χ. δουβλίνο οπότε αν κάποιος δει κάπου κάτι γραμμένο (το οτιδήποτε) ας το ανεβάσει, σίγουρα θα είναι κ αυτό χρήσιμο
 5. Christos-Ioanna

  Νεα μέλη καλως ορίσατε

  Καλώς σας Βρήκαμε όλους. Χρήστος κ Ιωάννα από Αθήνα(ω ναι δυστυχώς) ερωτευμένοι με την Ιρλανδία έχοντας μπει τον τελευταίο μήνα σε αναζήτηση εργασίας για μόνιμη μετακόμιση στο νησί.
×

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.