Προς το περιεχόμενο

manowar-4

Μέλη
  • Αριθμός μηνυμάτων

    3
  • ΜΕΛΟΣ

  • Τελευταία επίσκεψη

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από manowar-4

  1. Γιαννη, καποια ενδεικτικα ιρλανδικα site ευρεσεως εργασιας και στεγης, η καποιες σελιδες στο φεις? Για να υπαρξει καποιος μπουσουλας και μια ακρη στο νημα.
  2. Καταρχας Γιαννη ευχαριστω για την αμεση και αναλυτικη σου απαντηση, και γι αυτο αλλωστε απευθυνθηκα σε σενα, γιατι ηξερα οτι θα ανταποκριθεις με τετοιο. Λαμβανω πολυ σοβαρα υπ οψιν μεχρι και την τελευταια που εχεις γραψει και αυτη τη στιγμη σιγουρα η ζυγαρια γερνει προς τα αρνητικα κακα τα ψεμματα. Το μεγαλο αγκαθι ειναι η ευρεση κατοικιας, αυτο ειναι ολοφανερο. Το μεγαλο συν ειναι το τεραστιο κινητρο που υπαρχει για μετακομιση στο νησι, αλλα και, η ας το πουμε, ευκολια ευρεσης εργασιας,οτι κι αν ειναι αυτη. Θα ηθελα να σε ρωτησω το εξης. Κατα τη διαρκεια της επαγγελματικης μου "ζωης", για καποιο λογο, δε χρειαστηκε ποτε ν ασχοληθω με αποστολη βιογραφικων, συνεντευξεις κτλ. Θεωρεις πως αν ασχοληθω σοβαρα μ αυτο, και το κανω απο εδω απο Ελλαδα, υπαρχουν καλες πιθανοτητες να βρω μια εργασια στην Ιρλανδια, η οποια να με περιμενει, ουτως ωστε οταν ανεβω να ξεκινησω να εργαζομαι οσο το δυνατον πιο συντομα και να εχω αυτο το μαξιλαρι ασφαλειας, και παραλληλα να ψαχνω για στεγη χωρις ομως το παραλληλο αγχος ευρεσης και εργασιας ταυτοχρονα? Γιαννη ευχαριστω εκ των προτερων, ελπιζω να μη σε ζαλιζω. Σκεψου οτι μιλας μ εναν φιλο και οχι μ εναν αγνωστο που σε ζαλιζει. 😁
  3. Λοιποοον, καλησπερα σε ολους, σειρα μου και μενα να γραψω. 43 χρονων ζω βορεια Ελλαδα, εργενης και κανω μια δουλεια που οικονομικα με ικανοποιει και δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα. ΑΛΛΑ... Δεν μπορω αλλο την κατασταση στην Ελλαδα η οποια εχει γινει ανυποφορη. Ετσι λοιπον αρχιζω να κοιταω στο εξωτερικο. Η λατρεμενη μου επιλογη θα ηταν η Αγγλια/Σκωτια, αλλα πλεον λογω brexit η πορτα εχει κλεισει. Ετσι λοιπον σκεφτομαι το εξισου αγαπημενο ΕΙΡΕ. Καταρχας να πω οτι εχω δουλεψει σερβιτορος, ειχα δικο μου καταστημα εστιασης, ενω τωρα ειμαι εν ενεργεια φυλακας ασφαλειας, σεκιουριτυ το κοινως λεγομενον. Εχω πτυχιο πανεπιστημιου, μιλαω καλα αγγλικα, ξερω απο υπολογιστες, με λιγα λογια πιστευω πως πληρω τις προυποθεσεις για μια τιμια και αξιοπρεπη δουλεια. Λατρευω τη Βρετανια και την ολη κουλτουρα αυτων των λαων και γι αυτο δεν κοιταω πουθενα αλλου περαν της Ιρλανδιας. Βασικα απευθυνομαι στον Yianni piit, γιατι βλεπω οτι αυτος δινει ολες τις πληροφοριες και βοηθαει. Γιαννη, εαν κανω το βημα και ερθω στο νησι, εντελως μονος και χωρις κανεναν να με βοηθησει, αλλα και χωρις να ψαξω τιποτα απο Ελλαδα, γιατι προτιμω την ερευνα δια ζωσης, και με ενα πιστευω καλο μπατζετ, θεωρεις οτι μεσα σε ενα 15-20ημερο οι πιθανοτητες να βρω τα παντα (ΑΦΜ, δουλεια και συγκατοικο) ειναι καλες? Σιγουρα θα ψαχτω στην αρχη σ αυτο που ξερω να κανω, δλδ σερβις η security. Οπως ειδα απ τα γραφομενα σου το δουβλινο ειναι ψιλοαπαγορευτικο, οποτε κοιταω την επαρχια. Εχεις αποψη? Διαβασα τις απαντησεις σου και στους προηγουμενους, οποτε εχω ψιλοπαρει την απαντηση μου, αλλα μια επι προσωπικου τοποθετηση σου θα μου ηταν ευχαριστη. Σου ξαναλεω και παλι: μονος μου, χωρις κανεναν,με τα οποια προσοντα μου, με σχετικα καλο μπατζετ για αρχη και με αγαπη για τον τοπο-προορισμο. thanks mate.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.