Προς το περιεχόμενο
  • Συνδεση ή Εγγραφη

    Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για πιο γρήγορη περιήγηση, χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην online κοινότητα μας μόνο σαν μέλος. Παρακαλώ γράψτε εδώ αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα

Αναζήτηση στη κοινότητα

Εμφάνιση αποτελεσμάτων για τις ετικέτες 'ιρλανδική υπηκοότητα'.

  • Αναζήτηση με ετικέτες

    Πληκτρολογήστε ετικέτες διαχωρισμένες με κόμμα.
  • Αναζήτηση με συγγραφέα

Τύπος περιεχομένου


Φόρουμ

  • Περι Ιρλανδιας
    • Μετακομίζοντας στην Ιρλανδια
    • Γραφειοκρατικά Θέματα
    • Επαγγελματικές ειδικότητες/δουλείες
    • Σπίτια/διαμερίσματα (Ενοικίαση, Συγκατοίκηση, Αγορά)
    • Υγεία
    • Μεταφορά
    • Εκπαίδευση
    • Ταξίδια στην Ιρλανδία
  • Γενικη συζητηση
    • Επικαιρότητα
    • Περί ανέμων και υδάτων
    • Παιχνίδια του φόρουμ
    • Αθλητικά
    • Σχετικά με την σελίδα μας
  • Μέρος των επισκεπτών
    • Προβλήματα εγγραφής
    • Προβλήματα σύνδεσης
  • Για όλους τους 'Ελληνες του κόσμου
  • Glass paint art's Topics
  • Board Games's Συζητήσεις
  • Miniature art's Topics
  • Miniature art's #cfondas

Αναζήτηση αποτελεσμάτων σε

Εντοπισμός αποτελεσμάτων που...


Η ημερομηνία δημιουργήθηκε

  • Έναρξη

    Τέλος


Τελευταία ενημερώθηκε

  • Έναρξη

    Τέλος


Filter by number of...

Εντάχθηκε

  • Έναρξη

    Τέλος


Ομάδα


Βρέθηκε/αν 1 αποτέλεσμα

  1. Yannis Pidis

    Irish Citizenship

    Είσαι τουλάχιστον 5 χρόνια στην Ιρλανδία? Εδώ θα βρεις έναν οδηγό για την Ιρλανδική υπηκοότητα αν θελήσεις να προχωρήσεις. Καταρχήν ας αρχίσω με τα βασικά links : http://www.inis.gov.ie/en/INIS/Pages/citizenship http://www.citizensinformation.ie/en/moving_country/irish_citizenship/ Θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι Έλληνες μπορούν να έχουν και Ελληνικό και Ιρλανδικό διαβατήριο. Η υπηκοότητα βέβαια δεν σημαίνει αυτομάτως και Ιρλανδικό διαβατήριο. Είναι το πρώτο βήμα. Λοιπόν ξεκινάμε. Το αυτονόητο για να ξεκινήσεις την διαδικασία είναι να είσαι 5 χρόνια συνεχόμενα κάτοικος της χώρας. Και επειδή πρέπει να το αποδείξεις με έγγραφα, θα πρέπει να κρατάς αρχείο με έγγραφα (τουλάχιστον 3 διαφορετικά πχ. τράπεζα, revenue, λογαριασμό) απο τότε που ήρθες στην Ιρλανδία και μέχρι να κάνεις αίτηση για την υπηκοότητα. Τι χρειάζεται: - 175 ευρώ για την αίτηση (για αρχή) - form 8 που θα βρεις στο πρώτο link - 3 διαφορετικά εγγραφα για κάθε χρόνο που να αποδεικνύουν οτι ζούσες εδώ όλο αυτο τον καιρο - 2 έγχρωμες φωτογραφίες, χρειάζονται επικύρωση απο solicitor στο πισω μέρος - Αντίγραφο πιστοποιητικου γεννήσεως απο Ελλάδα, μεταφρασμενο στα Αγγλικά και επικυρωμένο απο solicitor -Το αυθεντικό Ελληνικό διαβατήριο , το οποίο παίρνεις πίσω σε κανα δύο μήνες - Ένα σημείωμα απο τον τωρινό εργοδότη σου που δείχνει ποτε επιασες δουλειά και οτι ακόμα δουλεύεις εκεί - 3 τελευταία payslips - Όλα τα P60 αυτά τα χρόνια - Ανάλυση όλων των λογαριασμών τράπεζας για τους τελευταίους 6 μήνες - Φωτοτυπία της Public Services Card (PSC) Όταν τα στείλεις αυτά και βέβαια δεν σου ζητήσουν τίποτα άλλο, τότε θα σου πουν να δώσεις άλλα 950 ευρώ περίπου για να προχωρήσεις. Αν έφτασες μέχρι εκεί, είσαι πολύ κοντά. Απλώς περιμένεις να σε ενημερώσουν πότε είναι η ceremony. Ερωτήσεις ευπρόσδεκτες
×

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.