Jump to content

Άρτεμις Γουργούλη

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Άρτεμις Γουργούλη

 1. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κλείσουμε ραντεβού και ό,τι γίνει. Γνωρίζετε τι ακριβώς ρωτάνε στην μικρή συνέντευξη που θα μας κάνουν?>
 2. Καλησπέρα και πάλι. Τέλος του μήνα ερχόμαστε και εμείς Δουβλίνο και θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις . Καταρχάς αποσο έχω διαβάσει για να βγάλεις pps number χρειάζεται να πεις τον λόγο αλλά και να τον αποδείξεις(;). Εμείς εφόσον δεν έχουμε βρει απο εδώ κάποια δουλειά, τί ακριβώς μπορούμε να πούμε ώστε να μας εκδώσουν άμεσα το νούμερο? Εχω σκεφτεί να πούμε οτι το χρειαζόμαστε ώστε να κάνουμε κάποια ασφάλεια υγείας γιατί αν πούμε οτι το χρειαζόμαστε για δουλειά, η απάντηση που θα πάρουμε θα είναι οτι δε χρειαζόμαστε το pps για να βρούμε δουλειά. Επίσης, πρώτη μας δουλειά με το που φτάσουμε θα είναι να πάμε να βγάλουμε έναν ιρλανδικό αριθμό κινητού τηλεφώνου. Γνωρίζει κανείς αν μας ζητάνε κάποια έγγραφα για αυτή τη διαδικασία?
 3. Είπα να ξαναγράψω εδώ και να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχουν recruiters που σε βοηθάνε να βρεις το κατάλληλο σπίτι σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Επίσης, πόσο χρεώνεται η υπηρεσία εύρεσης σπιτιού και δουλειάς σε αυτά τα πρακτορεία?
 4. Επειδή η δική μου δουλειά ίσως είναι λίγο δύσκολη να βρεθεί απο γραφεία, ήθελα να ρωτήσω και το εξής. Συνηθίζεται εκεί να πηγαίνεις σε εταιρίες ή ας πούμε καλύτερα για την δική μου περίπτωση, να πηγαίνω σε day care ή κέντρα εκπαίδευσης σκύλων και να δίνω εγώ προσωπικά το βιογραφικό μου ?
 5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Για αρχή σκεφτόμαστε να έρθουμε και οι 2 έχοντας βέβαια κ αρκετά λεφτά μαζί μας γιατί όπως έιπατε και εσείς, μέχρι να βρούμε δουλειά, να τακτοποιηθούμε κ να προσαρμοστούμε θα χαλάμε τα έτοιμα. Υπολογίζουμε να πάρει ο καθένας μας απο 4 χιλιάρικα, νομίζω οτι είναι καλά σωστά? Επίσης λέγαμε για 1 μήνα το πολύ να μέναμε σε κάποιο ξενοδοχείο ή σπίτι μέσω airbnb και με το που φτάσουμε να βγάλουμε το pps number αλλά κ να πάμε σε κάποιο recruitment agency ώστε να βρούμε δουλειά πιο γρήγορα, σωστά?
 6. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό το θέμα οπότε σχολιάζω ώστε να το παρακολουθώ
 7. Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτό το φόρουμ κ είμαι σίγουρη οτι θα βοηθηθώ αρκετά. Ονομάζομαι Άρτεμις κ σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά εγώ και το αγόρι μου μέχρι τέλος του χρόνου να μεταναστεύσουμε Ιρλανδία και κατά πάσα πιθανότατα στο Δουβλίνο. Στέλνουμε βιογραφικά απο εδώ, δυστυχώς όμως χωρίς θετική απόκριση. Παρόλα αυτά δε τα βάζουμε κάτω γιατί γνωρίζουμε οτι είναι δύσκολο να να προσλάβουν κάποιον απο άλλη χώρα. Το δικό μου επάγγελμα ειναι εκπαίδευση σκύλων. Μπορώ να δουλέψω όμως και σαν dog walker ή και σε pet shop που έχω εμπειρία. Το αγόρι μου είναι junior developer και δουλεύει σε μια εταιρία προγραμματισμού. Γι αυτόν, θα είναι σίγουρα πιο εύκολο στο να βρει δουλειά. Αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με οποιοδήποτε απο τους 2 τομείς εργασίας, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε τη γνώμη σας. Το κυρίως θέμα μου είναι τι έγγραφα χρειαζόμαστε ώστε να έρθουμε εκεί? Πέρα απο το διαβατήριο που μέσα στον μήνα θα το ανανεώσουμε, χρειάζονται κάποια μεταφρασμένα έγγραφα και αν ναι ποια είναι αυτά? Επίσης πριν φύγουμε απο την Αθήνα, πρέπει να κάνουμε κάποιες ενέργειες ή να πάρουμε κάνα χαρτί απο κάποια υπηρεσία? Ευχαριστώ πολύ
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.