Φώτιος Posted October 13 Share Posted October 13 Γειά σας λέγομαι Φώτης είμαι 23 και σκέφτομαι να μετακομίσω στην Ιρλανδία Θέλω να βρω σπίτι και δουλειά στο επάγγελμα μου κατά προτίμηση Είμαι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού το οποίο πτυχίο μου αναγνωρίζετε και στο εξωτερικό Στο μυαλό μου θα ήθελα να βρω ένα γυμναστήριο ώστε να μπορέσω να εργαστώ Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε και να με καθοδήγησεται τι θα πρέπει να προσέξω όσο αφορά την εύρεση δουλειάς και διαμερίσματος και σε ότι άλλο πιστεύετε ότι θα πρέπει να προσέξω και να σκεφτώ πριν πάρω μια τέτοια απόφαση Χρειάζομαι την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yannis Pitt Posted October 23 Share Posted October 23 Φωτη γεια σου. Το προβλημα ειναι η διαμονη. Διαμερισμα απο μακρυα ποτε δεν κλεινεις. Scammers παντου. Tα sites ειναι -daft.ie -rent.ie Γυμναστηρια υπαρχουν και γενικα πολλες δουλειες, δεν ξερω συγκεκριμενα για τον τομεα σου. Θα προτεινα, ελα για 3-4 μερες και δες τα πραγματα απο κοντα. Αν σου αρεσει η χωρα και πιστευεις οτι θα εισαι οκ, ερχεσαι. Αν βρεις σπιτι εχει λυσει το μεγαλυτερο προβλημα. Και πρεπει να εισαι στην χωρα, και δεν απαντανε και ευκολα.Η συγκατοικηση με αλλους ειναι μονοδρομος, τουλαχιστον για αρχη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts