Προς το περιεχόμενο
  • Συνδεση ή Εγγραφη

    Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για πιο γρήγορη περιήγηση, χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην online κοινότητα μας μόνο σαν μέλος. Παρακαλώ γράψτε εδώ αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα

Αγορα σπιτιου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας, μενω Ελλαδα και τουλαχιστον αυτη τη στιγμη για καποιους λογους δεν μπορω να εγκατασταθω στην Ιρλανδια αλλα το εχω ως προοπτικη για το μελλον. Σκεφτομαι αντι να επενδυσω εδω Ελλαδα να το κανω στην Ιρλανδια. Ηθελα να ρωτησω εαν ως κατοικος Ελλαδας μπορω να αγορασω σπιτι στην Ιρλανδια ωστε να το εκμεταλλευτω μεσω ενοικιασης μεχρις οτου να εγκατασταθω στο μελλον ο ιδιος στην Ιρλανδια? Βλεπω στο daft μερικα σπιτια με 2 beds ως 250Κ, ισχυει αυτη η τιμη π.χ στο tyrrelstown? Μπορω να βρω ευκολα ενοικιαστες σε αυτη την περιοχη ή ειναι μακρια απτο κεντρο και θα δυσκολευτω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο ευκολο ειναι να αγορασεις κατι ενω μενεις εδω. Γιατι οι Ιρλανδικες τραπεζες θα σου δωσουν πιο ευκολα δανειο.

Εκτος αν τα εχεις μετρητα οποτε εκει αλλαζει. Δεν ξερω αν οι Ελληνικες τραπεζες μπορουν να δωσουν δανειο για αγορα σπιτιου σε αλλη ευρωπαικη χωρα. Τωρα ετσι και αλλιως θα πρεπει να ερθεις εδω να δεις απο κοντα τι παιζει.

Οτι τιμες βρεις στο daft ισχυουν αλλα εχε υποψη σου οτι αν υπαρχουν παραπανω απο 1 ενδιαφερομενος για το σπιτι, η τιμη θα ανεβει γιατι ολοι οι αγοραστες θα πονταρουν παραπανω για να παρουν το σπιτι.

Υπαρχει ελλειψη σπιτιων, οποτε οι τιμες ανεβαινουν στα υψη.

Το παραπανω, ΔΕΝ γινεται αν το σπιτι ειναι ολοκαινουργιο/μολις χτιστηκε ή ειναι στα χαρτια ακομα. Η τιμη που λεει αυτη ειναι.

Για το Τyrrelstown δεν εχω πληροφοριες, αλλα οπου βλεπεις φτηνοτερα απο αλλες περιοχες ισως κατι παιζει με την περιοχη. Γενικα η αγορα σπιτιου θελει ψαξιμο και να εισαι εδω, εκτος αν εχεις κανα μεσητικο να κανει την δουλεια για σενα (Δεν ξερω αν γινεται βεβαια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απαντήστε σε αυτό το θέμα..

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Αφαίρεση μορφοποίησης

  Μόνο 75 emoticon επιτρέπονται ως μέγιστο.

×   Ο σύνδεσμος θα εισαχθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως συνδέσμου αντί αυτού

×   Το προηγούμενο περιεχόμενο έχει αποκατασταθεί.   Καθαρισμός επεξεργαστή

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.