Προς το περιεχόμενο
  • Συνδεση ή Εγγραφη

    Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για πιο γρήγορη περιήγηση, χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην online κοινότητα μας μόνο σαν μέλος. Παρακαλώ γράψτε εδώ αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ονομάζομαι Σοφία είμαι 25 χρονών και σκεφτόμαστε με το αγόρι μου (25 και εκείνος), να μετακομίσουμε στην Ιρλανδία μόνιμα. Έχουμε σπουδάσει και οι δύο Λογιστική και Χρηματοοικονομική σε ΑΕΙ και έχουμε περίπου 3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν το επάγγελμα αυτό έχει ζήτηση και αν θα μπορούσαμε εύκολα να βρούμε εργασία πάνω σε αυτο το αντικείμενο και βέβαια αν είναι εύκολο να ασκηθεί το επάγγελμα αυτό σε μια άλλη χώρα.

Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει πάνω κάτω το επάγγελμα αυτό στην Ιρλανδία και ακόμα αν είναι εύκολο να βρεθεί μια οποιαδήποτε δουλειά και πως είναι οι μισθοί (μπορεί ένα ζευγάρι να υποστηρίξει ενοίκιο και γενικά τα πάγια έξοδα αλλά και να αποταμιεύει;)

Επίσης είναι μονόδρομος το Δουβλίνο λόγω μεγαλύτερης προσφοράς ή υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες και σε άλλες πόλεις;

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Sophie, αυτο που πρεπει να απασχολει ολους που θελουν να ερθουν Ιρλανδια ειναι το σπιτι. Δουλειες υπαρχουν, το εγραψα και σε ενα προηγουμενο ποστ.

Αν δουλευετε και οι δυο αποταμιευση θα υπαρξει, εξαρταται βεβαια απο το ενοικιο σας, τον μισθο σας και τον τροπο ζωη σας, οποτε αυτο που εγραψα οτι θα αποταμιευετε εξαρταται απο αυτα τα 3.

Τα θετικα ειναι οτι ειστε σε καλη ηλικια αλλα αν κανετε αυτο το βημα θα πρεπει να ερθει ενας ενας. Οχι και οι 2 μαζι.

Το Δουβλινο μονοδρομος δεν ειναι, ειδικα αν βρειτε δουλειες που μπορει να δουλευετε συνεχεια απο το σπιτι ή 2-3 φορες την εβδομαδα. Βολευει το να μην πηγαινετε καθε μερα στο γραφειο, υπαρχουν τετοιες δουλειες εδω.

Ο βασικός μισθος στην Ιρλανδια ειναι καθαρά 1500 σχεδον, αλλα αν θες να μεινεις μονος σου και στο Δουβλινο μεσα, ξεκινανε απο 1500 ευρω τα διαμερισματα, οποτε τα 1500 μισθος δεν φτανουν ουτε για ενοικιο. Αυτα βεβαια οταν υπξραχαν διαθεσιμα σπιτια. Εκει ειναι το μεγα προβλημα. 

Βασικο λαθος που κανουν ολοι. Διαβαζουν 1500 ευρω και νομιζουν οτι τα υπολοιπα, οπως ενοικιο κλπ ειναι σε τιμες Ελλαδας. ΜΗΝ συγκρινεται τιποτα με Ελλαδα. Να το θυμαστε αυτο.

Οπως εγραψα και στο προηγουμενο ποστ, μην κανετε βιαστικες κινησεις και μην ερθετε μαζι. Διπλασια εξοδα χωρις λογο. Αυτα μεχρι να βρειτε δουλεια.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απαντήστε σε αυτό το θέμα..

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Αφαίρεση μορφοποίησης

  Μόνο 75 emoticon επιτρέπονται ως μέγιστο.

×   Ο σύνδεσμος θα εισαχθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως συνδέσμου αντί αυτού

×   Το προηγούμενο περιεχόμενο έχει αποκατασταθεί.   Καθαρισμός επεξεργαστή

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.