Προς το περιεχόμενο
  • Συνδεση ή Εγγραφη

    Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για πιο γρήγορη περιήγηση, χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην online κοινότητα μας μόνο σαν μέλος. Παρακαλώ γράψτε εδώ αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα

Εργασία στην Ιρλανδία


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα

Σκεφτόμαστε εγώ κ ο σύντροφός μου να μετακομίσουμε στην Ιρλανδία. Εγώ είμαι επαγγελματίας υγείας και έχω δει λίγο πολύ τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω.

Ο σύντροφός μου εργάζεται 22 χρόνια στην σταθερή τηλεφωνία σαν voice technical support. Συγκεκριμένα στη Vodafone

Γνωρίζουμε καθόλου πώς πρέπει να το ψάξει; Αν έχουν αυτά τα επαγγέλματα άνθιση εκεί; Μισθούς κτλ;.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα Δεσποινα, λοιπον, ο συντροφος σου θα κοιταξει λοιπον στον τομεα της τηλεφωνικης τεχνικης υποστηριξης ή γενικά technical support, στα Αγγλικα ομως, για Ελληνκά λιγο δυσκολο. Υπαρχει αξιοκρατια εδω, και αν ειναι και καλος, θα ανεβει. Αυτη μπορει να ειναι μια δουλεια για αρχη, οταν ερθετε εδω εχετε ολο τον χρονο να βρειτε αυτο που σας αρεσει καλυτερα. Ολα τα links για δουλεια και οχι μονο εδω:

Μπορει να ψαξει για technical support jobs ή call centers etc. Στο IT κομματι υπαρχουν δουλειες.

 

Για μενα βασικό ειναι να ΜΗΝ ερθετε μαζι. Ενας απο τους 2 σας ερχεται για 1-2 μηνες ή οσο παρει, φτιαχνει την βαση σας και μετα ερχεται και ο αλλος. Αν ερθετε και οι 2 μαζι, ολα τα εξοδα σας θα ειναι επι 2, θα φατε τα ετοιμα λεφτα πιο γρηγορα και θα εχετε πολλες δυσκολιες μεχρι να πληρωθειτε τον πρωτο μισθο. Αν βεβαια εχετε βρει δουλεια απο Ελλαδα, γιατι αν δεν, τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα.

Παμε τωρα στο πιο δυσκολο απο ολα, το σπιτι. Υπαρχουν ατομα που ψαχνουν για μηνες, οχι γιατι δεν βρισκουν κατι που να τους αρεσει, αλλα γιατι δεν υπαρχουν σπιτια στην αγορα. Ολα μου τα τελευταια ποστς εχουν και αυτον τον πολυ δυσκολο παραγοντα μεσα. Τα σπιτια ΑΝ βρειτε, ειναι πανακριβα, και οχι βεβαια στα στανταρ της Ελλαδας. 

Επειδη ειχαμε και μια περιπτωση προσφατα που ειχε ερθει ενας Ελληνας, και δεν ειχε καν λεφτα να γυρισει Ελλαδα μετα, γιατι δεν βρηκε αυτο που πιστευε οτι θα βρει στην Ιρλανδια, οφειλω και γω να σας πω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο βημα η Ιρλανδια, λογω διαμονης. 

Μπειτε και στο fb group μας αν θελετε, και θα δειτε τι γραφουν και αλλα μελη που μενουν ηδη Ιρλανδια.

Θα προτεινα πολυ προσεκτικα βηματα και πολύ ψαξιμο σε ολα πριν ερθετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτο σκεφτομασταν. πρώτα να έρθει ο ένας αφού βρει δουλειά από Ελλάδα. Μάλλον εγώ δηλαδή. Απλά προσπαθώ να δω πως θα γίνει πριν κάνω αίτηση για coru που θέλει 400 ευρώ. Όσον αφορά το σπίτι το έχω δει. Επίσης πες μου πόλεις εκτός Δουβλίνου που είναι καλό να κοιτάξω για νοσοκομεία γιατί άκουσα ότι είναι πολύ ακριβά τα ενοίκια εκεί κ θέλω κ ούτως ή άλλως πιο επαρχιακές πολεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ενοικια ειναι ακριβά παντού. Γιατι δεν υπαρχει γενικά προσφορά διαμερισματος/σπιτιού/δωματιου, σε σχεση με την ζητηση και δευτερον, αν καποιος μπορεί να δουλέψει απο το σπιτι συνέχεια, και δεν χρειαζεται να πηγαινει σε καποιο γραφειο, θα παει να πιασει σπιτι οπουδηποτε στην Ιρλανδία, και επειδη ειναι πολλοι σε αυτην την κατηγορία, εχουν ανεβει και οι τιμές σε ολη την Ιρλανδία.

Επισης, δεν υπαρχουν φτηνα ενοικια, γιατι δεν υπαρχουν σπιτια. Σκεψου να ειχες εσυ ενα διαμερισμα και να το νοικιαζες, θα ειχες τιμη οπως και οι υπολοιποι ιδιοκτητες, γιατι πολύ απλά στην αγορα θα υπηρχαν 5 σπιτια, οποτε καποιος για να μην μεινει στον δρομο, θα εδινε οτι ζητουσες. Και αν τον επελεγες κιολας. Αν δεν το ζησεις δεν θα καταλαβεις ποσο μεγα προβλημα ειναι η διαμονή. Ευχομαι βεβαια να μην το ζησετε ποτέ. 

Τωρα για νοσοκομεια δεν ξερω, αλλα υπαρχει ενα group στο facebook: https://www.facebook.com/groups/263618714666208

που ισως μπορουν να σε καθοδηγησουνε για οτι εχει να κανει με τον τομεα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απαντήστε σε αυτό το θέμα..

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Αφαίρεση μορφοποίησης

  Μόνο 75 emoticon επιτρέπονται ως μέγιστο.

×   Ο σύνδεσμος θα εισαχθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως συνδέσμου αντί αυτού

×   Το προηγούμενο περιεχόμενο έχει αποκατασταθεί.   Καθαρισμός επεξεργαστή

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.