Προς το περιεχόμενο
  • Συνδεση ή Εγγραφη

    Παρακαλούμε συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για πιο γρήγορη περιήγηση, χωρίς διαφημίσεις. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην online κοινότητα μας μόνο σαν μέλος. Παρακαλώ γράψτε εδώ αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα

Pps number - Αριθμός κινητού


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και πάλι.

Τέλος του μήνα ερχόμαστε και εμείς Δουβλίνο και θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις .

Καταρχάς αποσο έχω διαβάσει για να βγάλεις pps number χρειάζεται να πεις τον λόγο αλλά και να τον αποδείξεις(;). Εμείς εφόσον δεν έχουμε βρει απο εδώ κάποια δουλειά, τί ακριβώς μπορούμε να πούμε ώστε να μας εκδώσουν άμεσα το νούμερο? Εχω σκεφτεί να πούμε οτι το χρειαζόμαστε ώστε να κάνουμε κάποια ασφάλεια υγείας γιατί αν πούμε οτι το χρειαζόμαστε για δουλειά, η απάντηση που θα πάρουμε θα είναι οτι δε χρειαζόμαστε το pps για να βρούμε δουλειά.

Επίσης, πρώτη μας δουλειά με το που φτάσουμε θα είναι να πάμε να βγάλουμε έναν ιρλανδικό αριθμό κινητού τηλεφώνου. Γνωρίζει κανείς αν μας ζητάνε κάποια έγγραφα για αυτή τη διαδικασία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το ιρλανδικο νουμερο δεν νομιζω να χρειαζεται κατι. Πας ας πουμε στην vodafone και ζητας μια SIM card, καρτοκινητο.

To πολυ πολυ να σου ζητησουν μια διευθυνση, οπου εκει λες την διευθυνση που θα μενεις, κατι το οποιο δεν επιβεβαιωνουν με καποιο χαρτι ετσι κ αλλιως.

Για το PPS number, θα ελεγα να κλεισεις ενα ραντεβου εδώ: www.mywelfare.ie/Account/Login =>  Online services => Appointments. Πηγαινε εκει και πες οτι θες να βρεις εργασια. Λογικα δεν θα υπάρξει προβλημα αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος. Αν δεν κατσει πηγαινε σε αλλο γραφειο. Σκεψου ομως οτι μπορείς να το βγάλεις οταν εχεις ηδη βρει δουλειά. Μπορεις να ξεκινησεις δουλεια και μετα να πας να βγαλεις το PPS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα Άρτεμι, για PPS δεν μπορώ να σου πω με βεβαιώτητα τι ακριβώς ισχύει, στο αντίστοιχο site πάντως λέει πως το γεγονός ότι ψάχνεις για δουλειά δεν αποτελεί λόγο να χρειάζεσαι PPS καθώς για να προσληφθείς δεν χρειάζεται να έχεις PPS, το οποίο ισχύει γιατί ούτε κι εγώ εχώ ακόμα αλλά ξεκίνησα κανονικά δουλειά.

Σχετικά για το νούμερο, ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ήρθα και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να πάω σε ένα κατάστημα (vodafone) και να ζητήσω νούμερο, τόσο απλό.

Με το καλό να έρθετε παιδιά.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα κλείσουμε ραντεβού και ό,τι γίνει. Γνωρίζετε τι ακριβώς ρωτάνε στην μικρή συνέντευξη που θα μας κάνουν?>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την Παρασκεύη είχα ραντεβού για το PPS. Αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγω, τον οποίο και πρέπει να αποδείξεις, δεν θα πάρεις PPS ακόμα κι αν έχεις κλείσει ραντεβού. Αυτό που χρειάζεσαι είναι απόδειξη διεύθυνσης και λόγω που αιτήσης PPS. Αν τα έχεις αυτά είσαι οκ. Δεν υπάρχει συνέντευξη, η διαδικασία είναι απλή, συμπληρώνεις μια αίτηση που σου δίνουν με βασικά προσωπικά στοιχεία (να γνωρίζετε και το ΑΜΚΑ σας) δίνεις τα παραπάνω χαρτιά και σε μια εβδομάδα παίρνεις ταχυδρομικά το PPS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απαντήστε σε αυτό το θέμα..

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Αφαίρεση μορφοποίησης

  Μόνο 75 emoticon επιτρέπονται ως μέγιστο.

×   Ο σύνδεσμος θα εισαχθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως συνδέσμου αντί αυτού

×   Το προηγούμενο περιεχόμενο έχει αποκατασταθεί.   Καθαρισμός επεξεργαστή

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

By using this site, you agree to our Όροι χρήσης.