Kostis 0 Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Με την σειρα μου να καλησπερισω κ εγω την ομαδα κ να δωσω τα συγχαρητηρια μου για την βοηθεια που δινετε απο εδω μεσα. Εγω ειμαι λιγο ιδιαζουσα περιπτωση κ θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα κ αν μπορειτε να με κατατοπισετε. Ειμαι ηδη μεταναστης στην Γερμανια,εδω κ χρονια (γεννημενος κιολας στην Γερμανια) παντρεμενος κ με εναν μπομπιρα στα σκαρια (7 μηνων εγκυος) κ η αποφαση ειναι ηδη παρμενη...μετακομιζουμε στην Ιρλανδια. Δεν εχω καποιο πτυχιο η οτιδηποτε,θεση ανειδικευτου εργατη. Σκοπος ειναι καποια επαρχια τυπου Kerry Trallee κτλ... Η ερωτηση μου εαν μπορει καποιος να μου απαντησει...εχει ως εξης. Θελω η γυναικα μου να γεννησει εκει (Πρωτα ο Θεος μεσα Δεκεμβρη)... Τι διαδικασια κ ποσο χρονο χρειαζεται για να εγγραφτω εγω η συζυγος κ παραλληλα αφου θα θεωρουμαστε πολιτες της χωρας να εχουμε καλυψη στο νοσοκομειο για την γεννα? Χωρις να γνωριζω εαν θα βρισκομαι ηδη σε δουλεια... Ευχαριστω εκ των προτερον.... Quote Link to post Share on other sites
Yannis Pidis 131 Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 @Kostis καλησπέρα, αν και δεν γνωρίζω καθολου επι του θέματος θα σου ελεγα να γράψεις και εδω https://www.facebook.com/groups/greeksinireland/ ειναι το group μας στο facebook. Quote Link to post Share on other sites
Kostis 0 Posted October 2, 2018 Author Share Posted October 2, 2018 Καλησπερα κ ευχαριστω για την απαντηση!Ανηκω στο ποσοστο που δεν εχει καν facebook!!Κι ομως... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts